Reanimatiemasker | Kiss of Life

Bij Kiss of Life vind je een divers aanbod aan reanimatiemaskers. Elk reanimatiemasker is zorgvuldig geselecteerd, met de nadruk op gebruiksgemak en kwaliteit. Kies een standaard verpakking of ga voor een handgemaakte verpakking en steun het goede doel. De keuze is aan u!

Dezelfde dag verstuurd | € 2,50 donatie bij elke ACT Kiss of Life | Laagste verzendkosten van Nederland

Veelgestelde vragen

Er komen steeds meer reanimatiemaskers op de markt. Hoe meer producten hoe meer vragen. Op de vragen die het meest gesteld worden vind je hier het antwoord. 

Nee, het reanimatiemasker is voor eenmalig gebruik. Heb je deze gebruikt? Bestel dan alleen het reanimatiemasker, want de verpakking is herbruikbaar.

Het kopen van een Kiss of Life is een bewuste keuze. Je neemt je verantwoordelijkheid, steunt mensen die het minder hebben en draagt bij aan een beter milieu.

Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven die hetzelfde willen uitstralen als Kiss of Life of wellicht onze producten wilt verkopen. Alles is bespreekbaar, neem daarom contact met ons op. 

Uiteraard kan je de maskers met je eigen logo bestellen. Doordat wij gebruik maken van regionale drukkers kun je al vanaf 50 stuks deze bestellen. Stuur een mail en wij nemen contact met je op. 

De voordelen van Kiss of Life

Hieronder staan de 6 zekerheden van Kiss of Life. Wij zijn uniek in onze manier van werken en daar zijn wij trots op. 

Betekenis beademingsmasker

Het reanimatiemasker uitgelegd

De Kiss of Life, beter bekend als reanimatiemasker, is onmisbaar in noodsituaties. Dit vitale hulpmiddel staat ook bekend onder diverse namen, elk met een eigen nuance die de functionaliteit en toepassing ervan benadrukt.

Diverse benamingen en hun specifieke betekenis

  • Reanimatiemasker: Deze term wijst op de medische essentie. Het masker is cruciaal bij cardiopulmonale reanimatie.
  • Beademingsmasker: Veel gebruikt tijdens EHBO-trainingen. Het ondersteunt het herstel van de ademhaling.
  • CPR-masker: Dit staat voor ‘Cardiopulmonary Resuscitation mask’ en is gangbaar in Engelssprekende regio’s.
  • Reddingsmasker: Gericht op noodgevallen zoals verdrinking of verstikking.
  • Pocketmasker: Benadrukt het compacte ontwerp, ideaal voor opname in EHBO-kits.
  • Barrièremasker: Focus op de beschermende functie tegen ziekteoverdracht tijdens reanimatie.

Het belang van een reanimatiemasker

Het gebruik van de Kiss of Life verhoogt de veiligheid tijdens reanimatie door een hygiënische barrière te vormen tussen de hulpverlener en de patiënt. Dit bevordert niet alleen de veiligheid maar ook de effectiviteit van de reanimatie, wat cruciaal is voor het redden van levens. Termen als ‘CPR-masker’ en ‘beademingsmasker’ zijn belangrijk voor zoekmachines, wat helpt bij het verbeteren van de vindbaarheid.

Offerte op maat

Een offerte op maat is bij ons echt een offerte op maat. Waarom? Omdat u dit bepaalt. Burgerhulpverlener, EHBO-er, bedrijf of particulier: iedereen verdient de beste kwaliteit vooor de laagste prijs. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Zo werk het

Geen producten toegevoegd.

Terug naar de shop