Retourneren en herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en uw product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Uitoefenen herroepingsrecht

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (modelformulier), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling over uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Is retourneren gratis?

Nee, u dient derhalve zelf de retourkosten te dragen. Retourneren is alleen gratis als het product defect is en/of onder garantie valt.

Garantievoorwaarden

Als u gebruik wilt maken van uw garantie dient u de defecte artikel(en) binnen 30 dagen aan ons te retourneren, anders zijn wij helaas genoodzaakt om de vervangende product[en] in rekening te brengen.

Hoe retourneer ik mijn bestelling

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U kunt een mail sturen naar info@kissoflife.nl met uw ordernummer.

Ons retouradres:
Kiss of Life
Hoofdstraat 28
9491 AG Zeijen
Nederland

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Kosten retourzending

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Veiligheidsmaster geretourneerd worden.

Terugstorten aankoopbedrag

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@veiligheidsmaster.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Offerte op maat

Een offerte op maat is bij ons echt een offerte op maat. Waarom? Omdat u dit bepaalt. Burgerhulpverlener, EHBO-er, bedrijf of particulier: iedereen verdient de beste kwaliteit vooor de laagste prijs. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Zo werk het

Geen producten toegevoegd.

Terug naar de shop